درمان سرفه‌های خشک و گرفتگی صدا با مصرف پاچه گوسفندی

یک متخصص طب ایرانی گفت: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته‌شده بهره می‌برند, مصلح پاچه سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.
دکتر محمد عسکر فراشاه درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است ولی گفته می‌شود پس از هضم، غذای صالح به بدن می‌رساند.
 
رفع گرفتگی صدا و سرفه‌های خشک با مصرف پاچه گوسفندی
 
وی افزود: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته‌شده بهره می‌برند, مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.
 
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم، آزارشان می‌دهد (حواسشان حساس‌تر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود می‌یابد.
 
بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند
 
عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود به‌دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند.
 
وی یادآور شد: افراد سالم‌، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله‌پاچه حتماً ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است