افراد تاثیرگذاربر باورهای تغذیه‌ای مردم، مراقب باشند

نبود یک مرزبندی مشخص برای وظایف رشته‌های مختلف پزشکی یکی از مشکلاتی است که در حوزه تغذیه و طب سنتی بیشتر به چشم می‌خورد و گلایه‌های زیادی را ایجاد کرده است. به عنوان مثال بسیار دیده شده پزشکانی که هیچ تخصصی در زمینه تغذیه ندارند، از اثرات مثبت یا منفی برخی رژیم‌های تغذیه‌ای سخن می‌گویند. به گزارش پایگاه خبری سلامانه، کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برای مقابله با این موازی‌کاری‌ها، از کسانی که در شکل‌گیری باورهای تغذیه‌ای مردم تاثیر دارند، درخواست کرد تا دقت بیشتری نسبت به درج مطالب غیرعلمی بی و پایه و اساس با توجه به گستره تأثیر رسانه بر مردم، داشته باشند. مهندس وحیده شایگان با انتقاد از برخی مطالب فاقد وجاهت علمی و عقلانی درخصوص روغن‌های مایع، تصریح کرد: «همه روغن‌های خوراکی به صورت وارداتی یا تولید داخل صرفا از دانه‌ها و یا میوه‌های روغنی مربوطه استخراج و پس از طی مراحل فراوری لازم، بسته‌بندی و در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.» وی با اشاره به اینکه مطالب بی‌پشتوانه و غیرعلمی جز تشویش اذهان عمومی هیچ کمکی به ارتقاء دانش و فرهنگ تغذیه‌ای مردم نمی‌کند، خاطر نشان کرد: «کسانی که با تشکیک در فراورده‌هایی که تحت رعایت ضوابط، موجبات تشویش ذهن مردم را فراهم می‌کنند، باید مستندات لازم درخصوص ادعاهای مطروحه را ازسوی مراجع معتبر علمی به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ارائه نمایند.» (سلامانه، 11 فروردین 1395).

فایل های پیوست
نظرات

ثبت نظرات کاربران

نظر خود را وارد نمایید
* موارد ستاره دار الزامی است